League of Legends verkkoValmennus

Mitä verkkovalmennuksemme sisältää?

League of Legends verkkovalmennus järjestetään verkossa etänä. Valmennus toteutetaan yksilövalmennuksena, eli räätälöitte yhdessä valmentajan kanssa sopivan tavoitteen ja aikataulun kurssille. Kurssin aikana opit League of Legendsin pelinsisäisiä taitoja ja taktiikoita sekä oman roolisi tehtäviä. Valmennuksessa perehdyt siihen kuinka toimia League of Legendsin eri rooleissa. Kurssilla pääset seuraamaan omaa kehitystä ja opit analysoimaan omaa pelaamistasi. Pääset myös kuulemaan minkälaista on League of Legendsin ammattipelaaminen. Kurssilla perehdytään myös pelaajalle tärkeään ergonomiaan ja ammattipelaajan asialliseen käyttäytymiseen.

Valmennuksessa muun muassa analysoidaan ammatilaispelaajien videoita ja vanhoja pelejä, sekä perehdytään nauhoituksien pohjalta omiin peleihisi. Valmennuksessa saat live valmennusta, jossa saat valmentajalta suoraa apua päätösten tekoon pelin sisällä! Valmennuskerran jälkeen luodaan sinulle tavoitteet seuraavaan opetuskertaan asti, jolloinka käymme läpi kuinka tavoite on onnistunut.

Valmenteja auttaa sinua valitsemaan oman roolisi ja championit, jotka sopivat tasoosi, jos et ole vielä niitä löytänyt. Valmentaja myös antaa tietoa, mitkä ovat oman roolisi tärkeimpiä asioita kehittymisen kannalta ja kertoo, mikä on oikein ja mikä väärin. Opit rankaisemaan vastustajia virheistä, sekä välttämään omia virheitä. Valmentaja myös opettaa sinua tunnistamaan omat, vastustajien ja molempien joukkueiden vahvuudet.

Valmennuksessa otetaan huomioon oma lähtötasosi, jolloin pääset kehittymään omalla tahdillasi. Eli ei ole väliä oletko kokeneempi tai aloitteleva pelaaja!

mikael-henkilökuva

Mikael "Lockdown3" Mattila

Valmentaja

Mikael on valmistunut Ahlmanin Esports-linjalta. Siellä hän oppi, miten valmistautua kilpapelaamista varten. Häneltä löytyy myös taitoja siihen kuinka edistää omia peli- ja elämänhallintataitoja. Mikael on innokas, kilpailuhenkinen ja oma-aloitteinen peleissä. Suomen E-urheiluliiga on myös myöntänyt hänelle stipendin kiinnostuksesta esportsia kohtaan. 

Mikaelilta löytyy myös henkilökohtaisia saavutuksia kuten: Lantrek Spring (2019) League of Legends BYOC 2. sija, Assembly Winter (2020) League of Legends BYOC 2. sija, GameXpo (2019) League of Legends BYOC 3. sija ja osallistuminen omalla joukkueella Telia Esports series, League of Legends liigaan.

Lisätietoa

Kurssi on suunnattu 15 – 30 vuotiaille.

League of Legends Verkkovalmennus kurssin pituus riippuu valmentajan kanssa sovitusta aikataulusta.

Huom. Kurssi järjestetään verkossa etänä.

HinNASTO

40€ / 2h
80€ / 4h
155€ / 8h
210€ / 12h

Maksun voi maksaa Finestore verkkokaupassa.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Katso myös