Yrityksille

Valitse Fine

Entä jos vaikeasti tavoitteva kohdeyleisö ei olisikaan vaikeasti tavoitettava? Yleisesti ottaen nuoret kohderyhmänä käyttävät tietokoneella mainonnan esto-ohjelmia, eivätkä myöskään seuraa juurikaan perinteistä mediaa, kuten TV:tä tai sanomalehtiä, jolloin maksettu mainonta menee hukkaan. Tämän lisäksi ihmiset sivuuttavat hyvin nopeasti verkossa olevat julkaisut, joissa lukee “sponsoroitu” tai “mainos”. 

Miten eurheilu sitten auttaa tässä tilanteessa? Finesports tuo kilpapelaamisen lähelle perus pelaajaa tapahtumilla, turnauksilla sekä pelikasvatuksella. Finesportsin toiminta saavuttaa juuri tämän vaikeasti tavoitettavan kohderyhmän verkossa ja livenä. Haluatko tavoittaa tämän kohdeyleisön livetapahtumassasi? Ratkaisusi on Gaming Lounge. Haluatko tavoittaa kohdeyleisön livetapahtumassa, mutta sinulla ei ole omaa tapahtumaa? Ratkaisusi on Finefest. Haluatko tavoittaa kohdeyleisösi verkossa ja tarjota heille samalla mielekästä tekemistä? Aivan oikein. Ratkaisusi on Finen turnaukset.

Tuotteet & Palvelut

Galleria

Tilavuokraus

Varauskalenteri

Sijainti

Yliopistonkatu 58D, 33100 Tampere

Tiloille pääset kävellen Kalevantien puolelta ja autolla Yliopistonkadun puolelta. Sisäänkäynti sijaitsee pienteollisuustalon sisäpihalla kierreportaiden vieressä.

Vuokrausehdot

Galleria

Miten hyödytte?

Euhreilun parissa mainostamalla ja näkymällä on mahdollista tavoittaa hyvinkin tarkkaa kohderyhmää, jota ei muissa kanavissa tavoita. Eurheilu on vielä nuori ja todella nopeasti kasvava ala. Muualla maailmassa yritykset hyödyntävät eurheilua mainonnassaan ja Suomikin on nyt pikkuhiljaa heräämässä tähän brändiä nuorentavaan ilmiöön. 

Aaron Siljander

Morjesta! Mä oon Aaron ja vastaan meillä markkinoinnista ja yhteistyökuvioista. Mä oon yrittäjä kolmannessa polvessa ja rakastan mun duunii yli kaiken. Jos haluutte luoda teijä asiakkaille lisäarvoo tapahtumil / turnauksil tai jollai muulla pelaamiseen liittyvällä nii laita viestii linkkarissa tai soita ja katotaa osuva setti!

aaron.siljander@finesports.fi

0445222474