Pelitilat

Finesports Tampere

Tervetuloa Finesports Tampere tiloihin! Meiltä voit vuokrata tilat käyttöösi useaan eri tarkoitukseen. Kerää vanha porukka kasaan ja pelatkaa yhdessä yömyöhään niin kuin teillä oli nuorena tapana tehdä, mutta tällä kertaa jossain muualla kuin jonkun olohuoneessa. Järjestämme myös ohjattuja pelisynttäreitä herkkuineen, mitä lapsesi ei tule koskaan unohtamaan. 

Oletko jo niin lähellä eurheilun jumaluutta, että tiimisi tarvitsee ammattimaiseen harjoitteluun sopivat bootcamp treenitilat? Meiltä löytyy tilat, laitteet ja siivotaan vielä roskatkin, joten teidän porukan ei tarvi kuin tulla paikan päälle ja nauttia olennaisesta.

Katso video

Palvelut

Tilavuokra

Kerää kaverisi kasaan ja tulkaa kilpailemaan yhdessä Finesports Tampereen pelitiloihin. Haasta kaverisi paikan päällä turnauksessa tai vietä rento ilta erilaisten pelien parissa.

Pelisynttärit

Finesportsin pelisynttäreillä kohtaat vauhdikkaita, jännittäviä ja hauskoja tilanteita yhdessä porukalla. Meidän ohjaajamme suunnittelee teille mukaansatempaavan ohjelman, joten nämä pirskeet eivät tule jättämään ketään kylmäksi!

Bootcamp

Tiimin toiminnan kannalta on tärkeää nostattaa yhteishenkeä ja kehittää tiimikemiaa. Bootcampit ovat hyvä keino tiimeille hioa strategioita sekä viettää aikaa pelikavereiden kanssa saman katon alla. Nostata tiimisi seuraavalle tasolle!

Ajosimulaattori

Finesports Tampereelta löytyy markkinoiden tehokkaimmat ajosimulaattorit kaarevilla näytöillä. Ajosimulaattorit ovat vauhdikasta ajanvietettä kokeneemmille sekä kokemattomille kuskeille. Katso vuokraus mahdollisuudet!

Sijainti

Tiloille pääset kävellen Kalevantien puolelta ja autolla Yliopistonkadun puolelta. Sisäänkäynti sijaitsee pienteollisuustalon sisäpihalla kierreportaiden vieressä.

Vuokrausehdot

Ota yhteyttä!

Yrityksille

Finesports Tampere pelitilan voit varata myös yrityskäyttöön. Oli tapahtuman idea sitten yrityksen virkistyspäivät tai selvittää kuka istuu pöydän päädyssä seuraavassa palaverissa, niin tilamme soveltuvat hyvin siihen. Meiltä löytyy huippuluokan ajosimulaattoreita sekä tietokoneita takaamaan sen, että peli-illoista saa parhaan kokemuksen mitä pelaamisen parissa voi saada. Lue lisää kaikista palveluistamme yrityksille!

Scroll to Top