Tapahtumat

Pelitapahtumat

Me Finellä luodaan pelielämyksiä järjestämällä avoimia, innostavia ja rehtejä pelikokemuksia tapahtumien muodossa. Finesportsin pelitapahtumissa panostetaan tunnelmaan sekä hyvään ja rentoon fiilikseen. Tsekkaa alta, mistä meidät seuraavaksi löytää!

Tulevat tapahtumat

Tänne ilmoitamme tulevista tapahtumista missä olemme mukana.

Menneet tapahtumat

Finefest
Ideapark Lempäälä
29.-30.10.2022

Ideapark Lempäälässä syksyllä 2022 tapahtuva Finefest toi paikan päälle monipuolisen e-urheilu ja urheilutapahtuma-alueen.

Harlem_Globetrotters_Logo

Harlem Globetrotters
Espoo Metro Areena
22.9.2022

Harlem Globetrotters tunnetaan elämyksellisistä otteluistaan ja taitavasta pallon käsittelystä. Olimme mukana Harlem Globetrotters -tapahtumassa rakentamalla Gaming Loungen, missä kävijät pääsivät haastamaan itsensä ja ystävänsä koripallopelien, ajosimulaattorien ja VR:n parissa.

Unofficial Galaxies
Tampere-talo
1.7.-31.7.2022

Tampere-talolla Unofficial Galaxies näyttelyn yhteydessä tarjosimme kävijoille mahdollisuuden päästä kokeilemaan miltä tuntuu olla tähtihävittäjä pilotti keskellä suurta avaruustaistelua Star Wars: Squadrons VR pelissä.

Unofficial Galaxies

Gaming Lounge
Koskikeskus
21.-22.5.2022

Koskikeskuksessa pelataan jääkiekko teemalla! Gaming Lounge tuo paikan päälle monipuolisen tapahtuma-alueen, jonka tarjoaa Finesports. Gaming Lounge alueella on muun muassa, NHL konsolipiste, tarkkuusammuntaa jääkiekkomaaliin, pöytä jääkiekkoa, ajosimulaattori, viihtyisä lounge alue sekä kilpailuja joissa on jaossa palkintoja

Pelti Auki! Festivaalikiertue
05.11.-18.12.2021

Pelti Auki! Festivaalikiertue järjestettiin 05.11.-18.12.2021 välillä 12 eri paikkakunnalla ympäri tasavaltaa. Artisteina kiertueella oli Pasi ja Anssi, Portion Boys, Petri Nygård ja Teflon Brothers. Toimme festarikiertueelle mukanamme Gaming Loungen, jossa pelattiin konsolipelejä ja beer pongia.

“Finesportsin Lounge oli 12 Pelti Auki! – Festivaaleilla ja toi sinne kaivattua festivaalimeininkiä! Yleisö pääsi hengähtämään keikkojen välissä ja viihtymään kavereiden kesken. Lounge oli kehuttu ja odotettu uudistus tapahtumiimme.”


– Central Line Entertainment

Tapahtumien yö
5.8.2021

Tampereen Teatterikesän poikkitaiteellinen kaupunkijuhla Tapahtumien Yö järjestettiin torstaina 5.8.2021. Tapahtuma keräsi yhteensä noin 8 700 kävijää. Olimme Finellä mukana yön hulinoissa Tampere Unitedin pelissä. Toimme jalkapalloareenan kupeeseen oman Gaming Lounge-alueemme ja peluutimme kävijöitä urheiluteema mielissä.

“Finesportsin Lounge toi paljon lisäarvoa tapahtumiin ja sai uudella tavalla asiakkaamme aktivoitua. Oli hienoa nähdä että peli-lounge oli jatkuvassa käytössä ja ihmiset nauttivat. Paikalle löysi myös mukavan paljon lapsia ja nuoria”

– Tampere United

Bigday
Summer Festival
17.7.2021

Vaasassa järjestettiin 2021 kesällä ensimmäistä laatuaan Suomessa Bigday summer festival. Tämä jo Ruotsista tuttu konsepti teki vihdoin rantautumisen Suomeen ja pääsimme olemaan mukana festivaalin tunnelman luomisessa. Kasasimme alueelle Finen peliteltan sekä Gamimg Lounge-alueen josta löytyi konsolipelejä, beer pongia sekä äänekästä naurua.

Turnaukset

Tuotamme Finellä myös monipuolisia jännittäviä turnauksia, joissa pääsee todella testaamaan omia taitojaan. Tavoitteena on luoda rehti alusta pelaajille, jossa jokainen pelaaja pääsee nauttimaan reilusta kilpailuasetelmasta.

Yrityksille

Tapahtumiamme voi tilata ympäri Suomen maita. Konseptimme ovat helposti skaalautuvia ja ne liikkuvat aina Helsingistä Tornioon saakka.Tapahtumamme rakentuvat aina tapahtuman tilaajan sekä yhteistyön kautta, jotta sisällöstä saataisiin aina mielekästä sekä kävijöille että osallistuville kumppaneille. Mikäli haluat omaan tapahtumaan lisäarvoa tai omistat tapahtumatilat, joihin tarvitaan lisää tunnelmallisia eurheilu tai pelitapahtumia, niin meiltä löytyy teille ratkaisu! Käy tutustumassa tarjontaamme lisää