Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Peltiauki

Vuosi 2021 päätetään rähinällä, kun Pelti Auki! -festivaali kiertää ympäri Suomen marras-joulukuussa. Kiertuetta tähdittää maan heittämällä kovin bilekattaus: Petri Nygård, Teflon Brothers, Pasi ja Anssi sekä Portion Boys. Kiertueen juontajana toimii Lärvinen, ja tapahtuman DJ:nä nähdään DJ Snabu.

PowerPark

Powerparkissa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.9.-4.9. tapahtuva esport tapahtuma tuo paikan päälle monipuolisen tapahtuma-alueen, jonka tarjoaa Finesports. Finesportsin alueella on muun muassa korispiste, VR, autosim, ajosim sekä viihtyisä “Fine Lounge”.

Tapahtumien yö

Tampere United järjestää rennon sekä tunnelmallisen Yöfutis-tapahtuman Tapahtumien yönä torstaina 5.8. klo 22–24 Pyynikin urheilukentällä. Yöfutiksen musiikkitarjonnasta vastaa DJ. Tapahtumaa varten Pyynikille on rakennettu myös erillinen pelipiste, jossa tarjolla on esimerkiksi pleikkapelejä sekä pöytäfutis. Pelipisteen mahdollistamme me, Finesports.

Bigday summer festival

Vaasa bigday summer festival on ensimmäistä laatuaan Suomessa. Luvassa on huippuartisteja, VR, beerpongia, herkullista ruokaa ja juomaa. Vaasan lauantai 17.7.2021 ei tule varmasti jättämään ketään kylmäksi 🔥

Me Finellä toteutamme tämän hulppean musiikkifestivaalin alueelle näyttävän “Fine Lounge”. Loungen ohjelmassa on luvassa Beer pongia, konsolitelttaa ja skabailua, mölkkyä ja kesäinen anniskelu lounge -alue.

Galleria

Katso myös