Turnaukset

Rehdit turnaukset

Kaikkia meitä ärsyttää peleissä koodarit, toksisuus sekä smurffit sun muut epärehdit abuseejat. Nämä asiat ovat juuri se suurin motivaattori luoda rehtejä suomalaisia Finen arvojen mukaisia e-urheilu turnauksia, jossa pelaajat pääsevät kokemaan tasavertaisia kilpailutilanteita ja jännittäviä hetkiä. Turnauksissa tärkeintä on tuoda yhteen pelaajia nauttimaan laadukkaista turnauksista.

Järjestämme FINE -turnauksia ympäri vuoden ja niitä voit seurata aina meidän somesta nettisivuille saakka. Tuotamme pääosin tällä hetkellä turnauksia Call of Duty: Warzoneen ja tulevaisuudessa myös muihinkin peleihin. Meille tärkeää turnauksissa on kuunnella yhteisöä sekä pelaajia ja muokata sääntöjä sen mukaan mikä sopii parhaiten sekä tiivistetysti sanaan “rehti”. Turnaukset on yksi meidän tärkeimmistä missioista viedä suomalaista eurheilua kohti maailman huippua.

 

Seuraavat Turnaukset

Finesports x Pelaajat.com Warzone turnaus
1.10.2021

Nyt pärähtää käyntiin meidän ja Pelaajat.comin yhteinen Warzone turnaus! Tuu kilpailemaan 2000€ palkintopotista ja näyttään kuka siellä Verdanskissa oikeen hallitsee. Turnaus pelataan trios muodossa ja voittaja selvitetään 4 erän aikana.

Warzone Lämppä
16.9.2021

Syksy pärähtää Warzone-turnausten osalta käyntiin lämppämatsilla! Lokakuussa järjestetään Pelaajat.comin kanssa isompi turnaus, johon teillä on nyt mahdollista tulla reenaamaan ennen pääpäivää. Lämppä on ilmanen kaikille ja suoritetaan ainoastaan yhdellä lobbylla, mahdollisesti striimin ja selostuksen kera.

Tapahtumat

Finesports luo myös rehtiä eurheilua luomalla helposti lähestyttäviä pelielämyksiä ja tuomalla fellow geimereitä yhteen rakastamansa harrastuksen pariin. Tapahtumien kautta tuomme e-urheilua jokaisen ulottuville rennoilla kilpailutilanteilla. Tavoitteenamme on luoda tapahtuman kävijöille rehti kokemus pelaamisen parissa interaktiivisen ohjelman kautta. Tapahtumamme rakentuvat aina tapahtuman tilaajan sekä yhteistyön kautta, jotta sisällöstä saataisiin aina mielekkäin sekä kävijöille että osallistuville kumppaneille.

Yrityksille

Olemme intohimoisia turnauksien järjestäjiä ja olemme lapsuudesta saakka keksineet omia sääntöjä kaikkiin mahdollisiin peleihin. Oman kilpailun järjestäminen tuo yhteen laajan määrä pelaajia sekä ottamaan toisista mittaa että katsomaan kuinka joukkueet pärjäävät kovan paineen alla. Olemme erikoistuneet turnauksissa teknisen toteutuksen luomiseen jo turnaukseen ilmoittautumisesta servereiden ylläpitämiseen. Mikäli haluat ottaa eurheilun haltuun järjestämällä laadukkaita turnauksia, niin meiltä voit tilata ja kysyä turnauksien toteuttamisesta.