Yrityksille

Finesports pelilounge

Tapahtumamme rakentuvat aina tapahtuman tilaajan sekä yhteistyön kautta, jotta sisällöstä saataisiin aina mielekästä sekä kävijöille että osallistuville kumppaneille.

Peliloungessa asiakkaasi pääsevät pelailemaan rentoja konsolipelejä odottaessaan tiettyä artistia, puhujaa tai seuraavaa ottelua. Konsepti on luotu konsolipelaamisen ympärille sen ollessa helppoa yhdessä tekemistä ja se onkin monelle tavalliselle tallaajalle jo tuttua puuhaa entuudestaan. Konsolilla voi pelistä riippuen pelata 1-4 henkilöä yhtä aikaa, mikä mahdollistaa koko kaveriporukan pelaamisen yhtä aikaa!

Kokonaisuudessaan lounge sisältää konsoliteltan ja loungen. Konsoliteltta on 12m halkaisijalla olevan tähtiteltan, jonka alle rakentuu konsolipelaamisen piste. Lounge on mahdollista rakentaa suoraan konsoliteltan viereen tai erilleen esimerkiksi anniskelualueelle. Eli toisin sanoen loungemme on kuin tripla A luokituksen olohuone jonka voi tilata meiltä tilaan kuin tilaan.

Konsoliteltan kalusto

 • Tähtiteltta (halkaisija 12m)
 • 2kpl Sony “55 televisiota, 
 • 2kpl Xbox series S 
 • 8kpl Xbox ohjaimia 
 • 4kpl nojatuoleja
 • 2kpl Fatboyta.

Loungen kalusto

 • 10kpl Finesportsin brändiin pukeutuneita aurinkotuoleja 
 • 4kpl pöytiä
 • Kasveja
 • 5kpl juuttisäkki-raheja
 • Mahdollisuus myös beer pong-peleille

Galleria

Fine Fest Logo

Finefest

Finefestit on meidän omia, pelien ympärille keskittyviä tapahtumia, joiden tarkoituksena on tutustuttaa ihmisiä pelaamiseen ja eurheilun maailmaan matalalla kynnyksellä ja näyttää pelaamisen olevan paljon muutakin kuin kotona tapahtuvaa kevyttä hauskanpitoa. Finefesteillä on tarjolla muun muassa erilaisia ajosimulaattoreita, virtual realityä eli VR:ää, konsolipelejä sekä PC-pelaamista. Koska liikunta on meille tärkeä asia, Finefestistä löytyy myös ihan perus urheilu hommia, kuten esimerkiksi koripalloa tai pingistä.

Turnaukset

Suomessa on meidän mielestä liian vähän turnauksia perus pelaajille eli ei ammattilaisille. Me halutaan omalta osaltamme kasvattaa ja kehittää suomalaista eurheilua ja antaa perus pelaajille mahdollisuus eurheiluun matalan kynnyksen turnauksilla. Tähän mennessä ollaan pyöritetty turnauksia Call of Duty: Warzonessa, CS:GOssa ja laajennetaan turnauksia sit ajan kanssa. 

Voimme tilauksesta toteuttaa turnauksen myös yrityksen nimellä esimerkiksi Yritys X CS:GO-turnaus tai Warzone-turnaus powered by Yritys X.

Tavoitteenamme on kasvaa pohjoismaiden merkittävimmäksi turnausjärjestäjäksi. Haluamme luoda aidosti laadukkaita turnauksia ja meille erityisen tärkeää on parhaiden teknisten ratkaisujen löytäminen, jotta itse pelaajat pääsevät nauttimaan sujuvista turnauksista.

Miten hyödytte?

Euhreilun parissa mainostamalla ja näkymällä on mahdollista tavoittaa hyvinkin tarkkaa kohderyhmää, jota ei muissa kanavissa tavoita. Eurheilu on vielä nuori ja todella nopeasti kasvava ala. Muualla maailmassa yritykset hyödyntävät eurheilua mainonnassaan ja Suomikin on nyt pikkuhiljaa heräämässä tähän brändiä nuorentavaan ilmiöön. 

Aaron Siljander

Morjesta! Mä oon Aaron ja vastaan meillä markkinoinnista ja yhteistyökuvioista. Mä oon yrittäjä kolmannessa polvessa ja rakastan mun duunii yli kaiken. Jos haluutte luoda teijä asiakkaille lisäarvoo tapahtumil / turnauksil tai jollai muulla pelaamiseen liittyvällä nii laita viestii linkkarissa tai soita ja katotaa osuva setti!

Yhteistyössä

Liikuntaparkki on omien haaveiden pohjalta perustettu perheyritys ja matalan kynnyksen liikuntakeskus Lempäälässä. He panostavat monipuoliseen tarjontaan ja välineistöön, turvallisuuteen, siisteyteen ja iloiseen asiakaspalveluun, jotta saisit mahdollisimman hyvän treenikokemuksen. Finesports sijaitsee Liikuntakeskus Parkin tiloissa. Seuraavalla kerralla kun oot tulossa Finelle niin tutustu myös samalla Liikuntaparkin laajaan liikunta tarjontaan!

Kaveriporukalle syntyi E-urheilun intohimosta idea luoda pelaajille oma energiajuoma Gamer Energy Drink. Heidän suurimpina tavoitteina on nostattaa Suomen e-urheilua, tukea peliorganisaatioita ja yksittäisiä pelaajia monin eri tavoin. He Tahtovat olla mukana juuri sinun pelaamisessasi!⁣ Tuu meille Finelle pelailemaan ja nappaa jääkaapista kaveriksi kylmä GED!⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣