Ota yhteyttä

Finesports Tampere

Sijainti

Yliopistonkatu 58D, 33100 Tampere

Tiloille pääset kävellen Kalevantien puolelta ja autolla Yliopistonkadun puolelta. Sisäänkäynti sijaitsee pienteollisuustalon sisäpihalla kierreportaiden vieressä.

info@finesports.fi

+358 40 0592658

Vili Anttonen

Toimitusjohtaja

Vili on Finen IGL (in game leader) ja johtaa meidän toimintaa rennolla, mutta varmalla otteella laittaen oikeat pelaajat oikeisiin paikkoihin. Vili on se joka pitää kaikki langat käsissä ja painaa kaasua tai jarrua tilanteesta riippuen.

vili.anttonen@finesports.fi

+358 40 0592658

Aaron Siljander

Propagandapäällikkö

Aaron on tiimimme entryfraggeri eli markkinoinnin sekä yhteistyön ammattilainen. Aaronin olemassaolo on Finen kannalta elintärkeää ja kaiken lisäksi hän toteuttaa asiansa aina hymyissä suin!

aaron.siljander@finesports.fi

+358 44 5222474

Rasmus Piiroinen

Kirstunvartija

Rase on meidän oma strateginen mastermind, joka vääntää vaikeimmatkin yhtälöt näppärästi exceliin muidenkin ymmärrettäväksi. Rasen taidot sekä pelien sisällä että tiimin ratkaisujen realisoimisessa ovat timanttista tasoa ja rase tuo tiimiin tarvittavaa perfektionismia.

rasmus.piiroinen@finesports.fi

+358 40 0947661

Atte Westerberg

Artisti

Atte on meidän artisti ja map designer, joka näkee sen mitä muu tiimi ei näe. Hän on loihtinut meidän brändimme ilmeet sekä eleet ja tämän pohjalta esimerkiksi nämä esteettiset, toimivat nettisivut. Ilman Attea ei olisi Finessä kauneutta.

atte.westerberg@finesports.fi

+358 44 5171101

Henri "Höösö" Ekman

Promoottori

Henri on myyjä ja tunnelman nostattaja. Hän loihtii Finesportsin tapahtumia yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Henkka toimii myös urheiluseurojen kanssa ja kehittää eurheilua harrastusmuotona. Henkka tuo tiimiin huonoja vitsejä ja hyvää fiilistä. 

henri.ekman@finesports.fi

+358 40 1591919

Juuso Mäkelä

Valmentaja & ohjaaja

Juuso on tuorein lisäys Finen tiimiin, ja toimii sujuvasti support-roolissa niin peleissä kuin pelien ulkopuolellakin. Hän vetää Finen pelikerhoja ja -valmennusta ammentaen oppeja kilpauraltaan jalkapallon, futsalin ja luonnollisesti myös esportsin parissa.